Realisatie

De handen uit de mouwen en plannen werkelijkheid zien worden, dat is wat ons drijft. In nauwe samenwerking met werkvoorbereiders en adviseurs realiseren onze uitvoerende medewerkers de meest aansprekende projecten. Van (bedrijfs)tuinen, parken, groene schoolpleinen tot daktuinen. En van groene gevels en biodiverse inrichting van de openbare ruimte tot ondergrondse waterberging en infiltratievoorzieningen. We voorzien in uw groene ambities. Met ruim 80 jaar ervaring met groenaanleg en kennis van duurzaam beheer, zorgen we voor fijne en gezonde groene buitenruimten.

Weverling is dichtbij

Weverling is flexibel

Weverling is duurzaam

Weverling is sociaal

Aanleg binnentuinen en voortuinen

Aan de Lloydpier in Rotterdam is Stebru bezig met de bouw van Eden District in opdracht van Blauwhoed. Een unieke plek waar je de havensfeer nog volop voelt en de kwaliteit van wonen voorop staat. De oplevering staat gepland medio 2022. Eden District bestaat uit drie deelplannen met in totaal 95 woningen: Waterfront, Riverside en The Gardens. Tussen de bebouwing ligt de verborgen tuin. Een groene oase, die uitnodigt tot spelen, ontmoeten en gezamenlijke activiteiten.

Weverling is een bedrijf dat mee gaat met de tijd en zich continu wil ontwikkelen. Een partij die innoveert, meekijkt en meedenkt met de klant. Hierdoor ontstaat er een duurzame partnerschap.

Stephan Ros, Projectleider Technische Leefomgeving

De zeer professionele samenwerking, het vakmanschap en ontzorgen van de opdrachtgever zijn hierbij van grote meerwaarde. Weverling denkt verder dan het reguliere groenonderhoud, participeert in duurzaam groen en biodiverse beplantingsconcepten.

Martijn Tellmann, Projectleider groen
Wij zijn een deskundige partner bij realisatie van groene projecten