Bedrijven

Prettig zakelijk groen: omdat je maar één keer een eerste indruk kan maken!

Een mooie bedrijfstuin of verzorgd bedrijfsterrein is belangrijk. Voor bezoekers en werknemers is het een meerwaarde als er groen in, op en rondom de gebouwen aanwezig is. Met een groene terreininrichting kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf de gewenste uitstraling heeft. Wij zorgen ervoor dat het aan alle behoeften voldoet en u er geen omkijken naar heeft.

Weverling is dichtbij

Weverling is flexibel

Weverling is duurzaam

Weverling is sociaal

Werkzaamheden

We verzorgen de aanleg en renovatie van bedrijfstuinen. We geven advies m.b.t. de groeninrichting; onze klimaatadviseurs kunnen hierbij van dienst zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan klimaatadaptieve oplossingen zoals retentiedaken en groene gevels om te wapenen tegen weersextremen. Onze ontwerpers gaan aan de slag met het ontwerp en de realisatie wordt tot in de puntjes uitgevoerd door onze groenprofessionals.

Een verzorgde tuin, het hele jaar rond; uiteraard verzorgen we ook het groenonderhoud en het verbeteren van het bestaande groen. Onze boomspecialisten schakelen we in wanneer dat nodig is.

Vergroening kantoorpand en terreininrichting

Voor Biersteker Bouw-, Dak- en Geveltechniek in Honselersdijk verzorgen wij de groene buitenruimte bij het nieuwe bedrijfspand. Dit vooruitstrevende bedrijf heeft een duurzame visie en no-nonsense aanpak. Hun nieuwe, moderne onderkomen past hier goed bij. Voor ons een mooie opdracht om het groen te mogen realiseren.

De zeer professionele samenwerking, het vakmanschap en ontzorgen van de opdrachtgever zijn hierbij van grote meerwaarde. Weverling denkt verder dan het reguliere groenonderhoud, participeert in duurzaam groen en biodiverse beplantingsconcepten.

Martijn Tellmann, Projectleider groen
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?