Projectontwikkelaars

Voor optimale aansluiting van het ontwikkelplan op de buitenruimte.

De groene buitenruimte is in beweging door de invloed van het veranderende klimaat en nieuwe milieuwetgevingen. Bij het inrichten van de buitenruimte, maken we een integraal plan met een duidelijke visie op toekomstbestendigheid. Aspecten als duurzame materiaalkeuze, gebruik van inheemse beplanting, efficiënt waterbeheer en bescherming van flora & fauna zijn hierbij van groot belang. Naast het functioneel gebruik is uiteraard ook de esthetische waarde van de buitenruimte van belang.

Weverling is dichtbij

Weverling is flexibel

Weverling is duurzaam

Weverling is sociaal

Werkzaamheden

We verzorgen de aanleg van het groen bij projecten van ontwikkelaars. We geven advies m.b.t. de groeninrichting; onze klimaatadviseurs kunnen hierbij van dienst zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan klimaatadaptieve oplossingen zoals retentiedaken en groene gevels om te wapenen tegen weersextremen. Onze ontwerpers gaan aan de slag met het ontwerp en de realisatie wordt tot in de puntjes uitgevoerd door onze groenprofessionals. Een verzorgde tuin, het hele jaar rond; uiteraard verzorgen we ook het groenonderhoud en het verbeteren van het bestaande groen. Onze boomspecialisten schakelen we in wanneer dat nodig is.

Uitbreiding (moes)tuin en gemeenschappelijke tuin

Op het binnenterrein van het appartementengebouw Harvest aan de Oude Haagweg in het Haagse Loosduinen zijn in opdracht van Van der Vorm Vastgoed Groep 26 kleinschalige woningen gepland volgens het Tiny Houses-concept. De vergunning voor fase 1, waarin 11 woningen worden gerealiseerd in een (moes)tuinomgeving, is verleend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?