Begraafplaatsen

Een begraafplaats is een plaats van emoties. Dit vraagt om een bijzondere aanpak.

Een begraafplaats moet rust en troost bieden aan iedereen die een dierbare heeft verloren. Onze professionele medewerkers bewaren gepaste afstand en conformeren zich aan de stilte op de begraafplaats tijdens het groenonderhoud, zodat het rouwproces of het bezoek van nabestaanden zo min mogelijk wordt verstoord. Als gespecialiseerd uitvoerder, beschikken wij over ruime ervaring en gaan altijd zorgvuldig te werk.

Weverling is dichtbij

Weverling is flexibel

Weverling is duurzaam

Weverling is sociaal

Werkzaamheden

Wij verzorgen niet alleen het groenbeheer, maar ook grafdelving, grafruiming, opgravingen, het plaatsen van urnmuren en ook het gastheerschap kunnen wij voor onze rekening nemen. Onze toegewijde medewerkers werken uitsluitend met speciaal materieel voor begraafplaatsen.

Naast de groenonderhoudswerkzaamheden, voorzien wij ook in het leveren van grind, grafmonumenten rechtzetten, ophogen van begraafplaatsen, renovatie van grafakkers, uitbreiding begraafplaatsen en algenbestrijding (zonder bestrijdingsmiddelen).

Begraafplaatsen onderhouden

Wanneer u als bedrijf het vertrouwen krijgt om het groenbeheer op een begraafplaats of crematorium te mogen uitvoeren dan betekent dit dat ons werk een extra dimensie krijgt. Geen enkele andere groene omgeving laat zich hiermee immers vergelijken. Een betrokken groenverzorging leidt automatisch tot het meedenken over duurzaamheid, eco-ontwikkeling, indeling en efficiency, daar ligt onze meerwaarde. Wij zijn trots dat Weverling voor diverse begraafsplaatsen en crematoria al jaren het groenonderhoud mag uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?