Begraafplaatsen

Begraafplaatsen

Wanneer je als bedrijf het vertrouwen krijgt om het groenbeheer op een begraafplaats of crematorium te mogen uitvoeren, dan betekent dit dat ons werk een extra dimensie krijgt. Geen enkele andere groene omgeving laat zich hiermee immers vergelijken. Een betrokken groenverzorging leidt automatisch tot het meedenken over duurzaamheid, eco-ontwikkeling, indeling en efficiency, daar ligt onze meerwaarde. Wij zijn trots dat Weverling voor diverse begraafplaatsen en crematoria al jaren het groenonderhoud mag uitvoeren.

Wij ondersteunen de begraafplaatsbeheerder waar nodig en mogelijk. Zo lopen onze hoveniers tevens voor de baar uit tijdens plechtigheden en voeren zij grafdelvingswerkzaamheden uit.

Leuke details

  • Een betrokken groenverzorging op begraafplaatsen leidt tot het meedenken over duurzaamheid, eco-ontwikkeling, indeling en efficiency, daar ligt onze meerwaarde.
  • Wij maken ook ontwerpen voor natuurbegraafplaatsen en leggen deze ook aan.

  • Onze hoveniers lopen tevens voor de baar uit tijdens plechtigheden en voeren grafdelvingswerkzaamheden uit. Respectvol en bijzonder werk.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze projecten