Klanten

We werken voor opdrachtgevers in de zakelijke markt en het publieke domein. Dit betekent dat we uiteenlopende opdrachten uitvoeren en groene vraagstukken behandelen. Van klein tot groot, voor bedrijven tot gemeenten en vrijwel alles hiertussen. Dit zorgt ervoor dat we flexibel zijn en blijven, dat we slagkracht hebben en uiteraard kennis en kunde op peil houden. De klantgroepen waarvoor we het meest actief zijn en onze diensten op richten, komen uitgebreid terug op deze pagina. Kijk voor referenties ook eens bij projecten.

Woningcorporaties

Overheden

Zorginstellingen

Scholen

Bedrijven

Projectontwikkelaars

Begraafplaatsen

Particulieren

Er is sprake van wederzijds vertrouwen. Meerwaarde is dat Weverling luistert en goed doorvraagt om het probleem, de behoefte echt helder te krijgen en daardoor met resultaatgerichte voorstellen komt richting opdrachtgever.

ir. Maarten Klomp, Adviseur Vastgoed en Onderhoud
Weverling is een bedrijf dat mee gaat met de tijd en zich continu wil ontwikkelen. Een partij die innoveert, meekijkt en meedenkt met de klant. Hierdoor ontstaat er een duurzame partnerschap.
Stephan Ros, Projectleider Technische Leefomgeving

De zeer professionele samenwerking, het vakmanschap en ontzorgen van de opdrachtgever zijn hierbij van grote meerwaarde. Weverling denkt verder dan het reguliere groenonderhoud, participeert in duurzaam groen en biodiverse beplantingsconcepten.

Martijn Tellmann, Projectleider groen
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Weverling is dichtbij

Weverling is flexibel

Weverling is duurzaam

Weverling is sociaal