Particulieren

Genieten en ontspannen met een stukje natuur bij huis.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen van particulieren die waarde hechten aan hun groene buitenruimte. Om in te ontspannen, te werken of vooral te genieten van het mooie uitzicht. Het begint met een creatief en goed doordacht tuinontwerp dat aansluit op uw wensen én de mogelijkheden van de ruimte. Onze tuinontwerpers zijn specialisten op het gebied van uiteenlopende groene buitenruimtes waarbij de juiste balans, functionaliteiten en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel zijn. Wij kunnen samen met u zorgen voor een gevarieerd beplantingsplan dat voorziet in wensen als verhoging van biodiversiteit, verschillende bloeiperioden of juist meer schaduw.

Weverling is dichtbij

Weverling is flexibel

Weverling is duurzaam

Weverling is sociaal

Werkzaamheden

Onze ontwerpers maken samen met u een duidelijk stappenplan waarbij we gezamenlijk bepalen welke stappen wanneer uitgevoerd worden. U ontvangt bij ons altijd een persoonlijke offerte op maat waarin duidelijk alle stappen en bijbehorende kosten vermeld staan. Hierdoor komt u tijdens het ontwerpproces niet voor verrassingen te staan.

We werken samen met professionele partners en leveranciers met maar 1 doel voor ogen: het realiseren van uw droomtuin!

Particuliere tuin Badhoevedorp

Welkom bij ons recentelijk voltooide project, waarbij we een schetsontwerp hebben omgezet in een betoverende buitenruimte die harmonieus samengaat met mens en natuur. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever hebben we de liefde voor mens en natuur vertaald naar een definitief ontwerp, waarbij essentiële elementen zoals een natuurlijke zwemvijver, weelderige beplanting, biodiversiteit en een moestuin zijn verweven met een aangename verblijfs- en recreatieplek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?